Flintebakken, Aarup

6

I Aarup har vi 20 super velindrettede 1-plans dobbelthuse. Alle husene har store flotte private haver, og flere af boligerne har tilmed en forrygende udsigt over det højfynske landskab.

Til alle boliger hører integreret carport samt separat redskabsrum på ca. 8 m2.

 

Alle boligerne fremstår med gulve i laminatparket samt klinker i badeværelse og entre. Der er gulvvarme i hele huset, og der er skabe i alle værelser. Boligerne er generelt meget lyse og indretningsvenlige.

 

Lidt om Aarup

Aarup ligger på Vestfyn, 28 km fra Odense og 30 km fra Middelfart, og er en lille by med ca. 3100 indbyggere. Aarup hører under Assens Kommune. Det er en stationsby, så man kan nemt komme med tog til Odense eller mod Jylland. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder i Aarup, der er både flere dagligvarerbutikker, tøjbutikker, apotek, isenkræmmer, pizzaria, boghandel, sandwichbar m.v.

Butikkerne ligger i hovedgaden og er nemme at komme til, med parkeringsmuligheder lige ved døren. Der er desuden hotel i byen. Derudover rummer Kulturhuset Industrien bibliotek, biograf, galleri og lokalhistorisk Arkiv. Der findes derudover mange fritidsinteresser, hvad enten man er til sport eller kultur. Der findes bl.a. moderne sportshal med 3 haller, café og motionscenter.

Aarup skole som ligger meget tæt på både Mørkmoselundsvej og Flintebakken har klasser fra 0. til 9. klasse. Derudover er der 3 børnehuse i Aarup, hvoraf den ene er integreret med både vuggestue og børnehave.