Flintebakken, Aarup

6

I Aarup har vi 20 super velindrettede 1-plans dobbelthuse. Alle husene har store flotte private haver, og flere af boligerne har tilmed en forrygende udsigt over det højfynske landskab.

Til alle boliger hører integreret carport samt separat redskabsrum på ca. 8 m2.

 

Alle boligerne fremstår med gulve i laminatparket samt klinker i badeværelse og entre. Der er gulvvarme i hele huset, og der er skabe i alle værelser. Boligerne er generelt meget lyse og indretningsvenlige.

 

Lidt om Aarup

Aarup ligger på Vestfyn, 28 km fra Odense og 30 km fra Middelfart, og er en lille by med ca. 3100 indbyggere. Aarup hører under Assens Kommune. Det er en stationsby, så man kan nemt komme med tog til Odense eller mod Jylland. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder i Aarup, der er både flere dagligvarerbutikker, tøjbutikker, apotek, isenkræmmer, pizzaria, boghandel, sandwichbar m.v.

Butikkerne ligger i hovedgaden og er nemme at komme til, med parkeringsmuligheder lige ved døren. Der er desuden hotel i byen. Derudover rummer Kulturhuset Industrien bibliotek, biograf, galleri og lokalhistorisk Arkiv. Der findes derudover mange fritidsinteresser, hvad enten man er til sport eller kultur. Der findes bl.a. moderne sportshal med 3 haller, café og motionscenter.

Aarup skole som ligger meget tæt på både Mørkmoselundsvej og Flintebakken har klasser fra 0. til 9. klasse. Derudover er der 3 børnehuse i Aarup, hvoraf den ene er integreret med både vuggestue og børnehave.

 

 

 

Planer

105 m2

125 m2

Priser

4 vær. på 105 m2 i et plan fra kr. 8.300,00
4 vær. på 125 m2 i et plan fra kr. 8.995,00

 

NB! Alle huslejepriser er ex. forbrug (el, vand, vandafledning og varme) som afregnes direkte med det enkelte værk.
Der opkræves 3 mdrs. depositum og 2 mdrs. forudbetalt leje.
Husdyr tilladt med forbehold. Alle husdyr skal godkendes og max to pr. bolig.
Vil man holde hund, medfører det, at der opkræves (yderligere) 1 måneds ekstra forudbetalt husleje.
Huslejen reguleres efter nettoprisindekset.

Kontakt

Er du interesseret i at leje en af vore dejlige boliger, eller har du spørgsmål, kontakt da venligst vor udlejnings-konsulent:


Maria Hagen-Sørensen
Tlf.: 64 43 33 82
Mail: mhs@familiebolig.dk