6

Flintebakken

I Aarup har vi 20 super velindrettede 1-plans dobbelthuse. Alle husene har store flotte private haver, og flere af boligerne har tilmed en forrygende udsigt over det højfynske landskab…
Vi har to typer boliger, en på 105 m2 og en på 125 m2. Der er både 3 og 4 værelses boliger.
Til alle boligerne er der egen garage, hvorfra man går direkte ind i boligens bryggers, således at man kommer tørskoet ind.
Der er lamelgulve i alle opholdsrummene, i bryggers, badeværelse og entre er der klinker.

morkmoselundsvej451

Mørkmoselundsvej

På Mørmoselundsvej har vi 7 rækkehuse – alle i et plan.
Der er to typer, en type på 102 m2 og en på 126 m2.
I boligerne på 102 m2 er der entre, 2 gode børneværelser, et stort soveværelse, badeværelse med bruser og en stor stue i åben forbindelse med et skønt køkken. Der er skab i alle rum.
I boligen på 126 m2 er der entre, 2 skønne børneværelser, et stort soveværelse, stor lys stue, køkken/alrum med mange skabe samt grovkøkken. Der er desuden 2 dejlige badeværelser, så der er plads til hele familien. Alle husene har egen have, og der er fælles p-plads til bilen lige uden for boligen…

 

Lidt om Aarup

 

Aarup ligger på Vestfyn, 28 km fra Odense og 30 km fra Middelfart, og er en lille by med ca. 3100 indbyggere. Aarup hører under Assens Kommune. Det er en stationsby, så man kan nemt komme med tog til Odense eller mod Jylland. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder i Aarup, der er både flere dagligvarerbutikker, tøjbutikker, apotek, isenkræmmer, pizzaria, boghandel, sandwichbar m.v.

Butikkerne ligger i hovedgaden og er nemme at komme til, med parkeringsmuligheder lige ved døren. Der er desuden hotel i byen. Derudover rummer Kulturhuset Industrien bibliotek, biograf, galleri og lokalhistorisk Arkiv. Der findes derudover mange fritidsinteresser, hvad enten man er til sport eller kultur. Der findes bl.a. moderne sportshal med 3 haller, café og motionscenter.

Aarup skole som ligger meget tæt på både Mørkmoselundsvej og Flintebakken har klasser fra 0. til 9. klasse. Derudover er der 3 børnehuse i Aarup, hvoraf den ene er integreret med både vuggestue og børnehave.