Akelejehaven, Middelfart

På Akelejehaven i Middelfart har vi startet byggeri af 8 stk. 4 vær. rækkehuse i et plan på 106 m2 samt 8 stk. 4 vær. rækkehuse på 117 m2 i 2 plan op. Husene får skøn udsigt udover Lillebælt og til broerne.
Rækkehusene i 1 plan indrettes med entre, 2 børneværelser, bryggers med skabsplads og plads til vask/tør, gæstetoilet, soveværelse med eget badeværelse samt dejlig stor lys stue med åbent køkken. Til hvert hus er der eget skur, parkering foran huset samt lille have med terrasse med læhegn.
Rækkehusene i 2 plan indrettes i stueplan med alle værelser, entre m. plads til vask/tør samt badeværelse. Under trappen til 1. sal er der depotrum til opbevaring. På 2. sal er der dejlig stor stue med åbent køkken med kogeø og bar bord. Ligeledes er der gæstetoilet og stor skydedør ud til 16 m2 stor altan, hvor den skønne udsigt kan nydes udover vandet. I forhaven lægges der fliser, så man har et dejligt gårdhavemiljø foran boligen og der er plads til parkering.
Boligerne opføres af vores faste stab, så du kan glæde dig til at flytte ind i en lys og flot bolig opført med Strøjer Tegl, Velfac vinduer, hvidt HTH køkken med induktionskogeplade og pyrolyse indbygningsovn, HTH skabe i samtlige værelser, klinker på gulv i bad og køkken samt lyse laminatgulve i de resterende rum.
Opvaskemaskine, vaskemaskine, kondenstørretumbler samt køl/frys skal lejer selv medbringe.
Alle boligerne er opført efter lavenergireglerne, og de opvarmes med fjernvarme. Ydermere er der installeret ventilation i samtlige boliger. Området ligger få minutters kørsel fra daginstitution, skole og Middelfarts centrum. Ligeledes er det tæt på motorvejen og lokale indkøbsmuligheder.
De første boliger i 1 plan forventes klar til indflytning d. 01.12.2021. Boligerne i 2 plan forventes klar til indflytning d. 01.03.2022.
Udlejning af disse boliger er påbegyndt.

Planer

Husnummeringsplan

Grundplanstegning 4 vær. 1 plan, type B1, 106 m2.

Grundplanstegning 4 vær. i 2 plan, type B2, 117 m2.

Priser

4 vær. 106 m2 fra kr. 9.400,00
4 vær. 117 m2 fra kr. 10.600,00

 

NB! Alle huslejepriser er ex. forbrug (el, vand, spildevand og varme) som afregnes direkte med det enkelte værk.
Der opkræves 3 mdrs. depositum og 1 mdrs. forudbetalt leje.
Husdyr tilladt med forbehold. Alle husdyr skal godkendes og max. to mindre husdyr pr. bolig.
Vil man holde hund, medfører det, at der opkræves (yderligere) 1 md. ekstra forudbetalt husleje.
Huslejen reguleres efter nettoprisindekset.

Kontakt

Er du interesseret i at leje en af vore dejlige familieboliger, eller har du spørgsmål, kontakt da venligst vor udlejningskonsulent:


Maria Hagen-Sørensen
Tlf.: 64 43 33 82
Mail: mhs@familiebolig.dk