Kålsbjergvej, Middelfart

På Kålsbjergvej i Middelfart har vi startet byggeri af 4 parcelhuse op. Alle er 4 vær. parcelhuse på 135 m2.
på ca. 700 m2 grund.
Parcelhusene indrettes med entre, dejligt bryggers m. skabsplads og plads til vask/tør, 2 børneværelser, badeværelse, dejlig stor lys stue med saksespær samt soveværelse med eget badeværelse. Alle lofter er beklædt med troldtekt lofter. Til disse parcelhuse kommer der integreret carport med tilhørende redskabsskur samt 2 terrasser. I henhold til grundplanstegningen er der en justering af skabsindretningen i bryggerset.
Boligerne opføres af vores faste stab, så du kan glæde dig til at flytte ind i en lys og flot bolig opført med Strøjer Tegl, Velfac vinduer, hvidt HTH køkken med induktionskogeplade og pyrolyse indbygningsovn, HTH skabe i samtlige værelser, klinker på gulv i bad og køkken samt lyse laminatgulve i de resterende rum.
Opvaskemaskine, vaskemaskine, kondenstørretumbler samt køl/frys skal lejer selv medbringe.
Alle boligerne er opført efter lavenergireglerne, og de opvarmes med fjernvarme. Ydermere er der installeret ventilation i samtlige boliger. Området ligger tæt på daginstitution og skole. Ligeledes er det tæt på motorvejen og lokale indkøbsmuligheder.
Alle 4 boliger forventes klar til indflytning d. 01.06.2021.
Udlejning af disse boliger er påbegyndt.

Plantegninger

Husnummer plan

Grundplanstegning 4 vær. i 1 plan 135 m2, nr. 11B

Grundplanstegning 4 vær. i 1 plan 135 m2, nr. 11C

Grundplanstegning 4 vær. i 1 plan 135 m2, nr. 11D

4 vær. i 1 plan 135 m2, nr 11E

Priser

4 vær. 135 m2: fra kr. 11.500,00

 

NB! Alle huslejepriser er ex. forbrug (el, vand og fjernvarme) som afregnes direkte med det enkelte værk.
Der opkræves 3 mdrs. depositum og 2 mdrs. forudbetalt leje.
Husdyr tilladt med forbehold. Alle husdyr skal godkendes og max to pr. bolig. Vil man holde hund, medfører det, at der opkræves (yderligere) 1 mdrs ekstra forudbetalt husleje. Huslejen reguleres efter nettoprisindekset.

Kontakt

Er du interesseret i at leje en af vore dejlige boliger, eller har du spørgsmål, kontakt da venligst vor udlejnings-konsulent:


Marlene Kirk Nielsen
Tlf.: 64 43 33 82
Mail: mkn@familiebolig.dk