Kettingparken, Harlev J

I Harlev har vi startet byggeri af 54 rækkehuse op. Der kommer 20 stk. 4 vær. rækkehuse i 2 plan på 95 m2 samt 34 stk. 3 vær. rækkehuse i 1 plan på 74 + 86 m2.
De 4 vær. rækkehuse i 2 plan er indrettet med entre, badeværelse samt et dejligt stort lyst køkken/alrum i stueplan. På 1. sal er der soveværelser, to børneværelser samt et lille repos. Til hvert hus er der eget skur samt lille have med terrasse og læhegn.
De 3 vær. rækkehuse i 1 plan er indrettet med entre, badeværelse, bryggers, soveværelse, børneværelse samt et dejligt stort lyst køkken/alrum. Til hvert hus er der eget skur samt lille have med terrasse og læhegn.
Boligerne opføres af faste stab, så du kan glæde dig til at flytte ind i en lys og flot bolig opført med Wienerberger mursten, Velfac vinduer, hvidt HTH køkken med keramisk kogeplade og indbygningsovn, HTH skabe i samtlige værelser samt lyse laminatgulve.
Opvaskemaskine, vaskemaskine, kondenstørretumbler samt køleskab skal lejer selv medbringe.
Alle boligerne er opført efter lavenergireglerne, og de opvarmes med fjernvarme. Ydermere er der installeret ventilation i samtlige boliger.
Området ligger tæt på daginstitutioner, Næshøjskolen og idrætsklub. Ligeledes er det tæt på motorvejen og der er lokalt indkøbsmuligheder.
De første boliger forventes klar til indflytning d. 01.12.2019.
Udlejning af disse boliger er påbegyndt.