Kettingparken, Harlev J

I Harlev har vi 20 skønne 4 vær. rækkehuse i 2 plan på 95 m2 samt 34 stk. 3 vær. rækkehuse i 1 plan på 74 og 86 m2.

De 4 vær. rækkehuse i 2 plan er indrettet med entre, badeværelse samt et dejligt stort lyst køkken/alrum i stueplan. På 1. sal er der soveværelser, to børneværelser samt et lille repos. Til hvert hus er der eget skur samt lille have med terrasse og læhegn.

De 3 vær. rækkehuse i 1 plan er indrettet med entre, badeværelse, bryggers, soveværelse, børneværelse samt et dejligt stort lyst køkken/alrum. Til hvert hus er der eget skur samt lille have med terrasse og læhegn.

Boligerne er opført af vores faste stab af håndværkere, og er opført med Wienerberger mursten, Velfac vinduer, hvidt HTH køkken med keramisk kogeplade og indbygningsovn, HTH skabe i samtlige værelser samt lyse laminatgulve.

Opvaskemaskine, vaskemaskine, kondenstørretumbler samt køleskab skal lejer selv medbringe.

Alle boligerne er opført efter lavenergireglerne, og de opvarmes med fjernvarme. Ydermere er der installeret ventilation i samtlige boliger.

Området ligger tæt på daginstitutioner, Næshøjskolen og idrætsklub. Ligeledes er det tæt på motorvejen og der er lokalt indkøbsmuligheder.

Planer

Husnummereringsplan

Grundplanstegning blok 1 og 5

Grundplanstegning blok 2

Grundplanstegning blok 3 og 4

Priser

3 vær. 74 m2 i et plan: fra kr. 8.400,00
3 vær. 86 m2 i et plan: fra kr. 8.995,00
4 vær. 95 m2 i to plan: fra kr. 8.795,00

 

NB! Alle huslejepriser er ex. forbrug (el, vand og fjernvarme) som afregnes direkte med det enkelte værk.
Der opkræves 3 mdrs. depositum og 2 mdrs. forudbetalt leje.
Husdyr tilladt med forbehold. Alle husdyr skal godkendes og max to pr. bolig. Vil man holde hund, medfører det, at der opkræves (yderligere) 1 mdrs ekstra forudbetalt husleje. Huslejen reguleres efter nettoprisindekset.

Kontakt

Er du interesseret i at leje en af vore dejlige boliger, eller har du spørgsmål, kontakt da venligst vor udlejnings-konsulent:


Marlene Kirk Nielsen
Tlf.: 64 43 33 82
Mail: mkn@familiebolig.dk