Holbergsparken, Kolding

untitled-4

 

I det attraktive Seest i udkanten af Kolding har vi 66 helt nybyggede attraktive rækkehuse fordelt på 2 etager.
Boligen rummer alt det, den moderne familie efterspørger. I stueetagen er der et stort, lyst HTH køkken fyldt med skuffer og skabe, ligesom der er gjort installationer klar til køleskab og opvaskemaskine som lejer selv skal medbringe. Der medfølger kogeplade, ovn og emhætte i boligen. I åben forbindelse med køkkenet er der en lys og rummelig stue med direkte adgang til egen terrasse og have.
Der er endvidere entre og kombineret bryggers/toilet i stueetagen. I bryggerset er der ligeledes gjort installationer klar så lejer kan medbringe egen vaskemaskine og tørretumbler. På 1 sal er der indrettet 3 store værelser med skabe i alle værelser og et lækkert HTH badeværelse fyldt med skabe og skuffer samt selvfølgelig brusenische.

Boligerne ligger i et dejligt lukket område, med grønne områder og egen legeplads. Der er 1 p-plads til hver bolig ligesom der også er eget skur til hver bolig. I umiddelbar nærhed finder man Rema 1000, Netto, Shell, skole, børnehave, gymnasium, universitet, efterskole, højskole, stadium m.v. Der er endvidere kun 2,5 km til Kolding Centrum

Det kan ikke være nemmere og mere centralt.