Holbergsparken, Kolding

untitled-4

 

I det attraktive Seest i udkanten af Kolding har vi 66 helt nyere attraktive rækkehuse fordelt på 2 etager.
Boligen rummer alt det, den moderne familie efterspørger. I stueetagen er der et stort, lyst HTH køkken fyldt med skuffer og skabe, ligesom der er gjort installationer klar til køleskab og opvaskemaskine som lejer selv skal medbringe. Der medfølger kogeplade, ovn og emhætte i boligen. I åben forbindelse med køkkenet er der en lys og rummelig stue med direkte adgang til egen terrasse og have.
Der er endvidere entre og kombineret bryggers/toilet i stueetagen. I bryggerset er der ligeledes gjort installationer klar så lejer kan medbringe egen vaskemaskine og tørretumbler. På 1 sal er der indrettet 3 store værelser med skabe i alle værelser og et lækkert HTH badeværelse fyldt med skabe og skuffer samt selvfølgelig brusenische.

Boligerne ligger i et dejligt lukket område, med grønne områder og egen legeplads. Der er 1 p-plads til hver bolig ligesom der også er eget skur til hver bolig. I umiddelbar nærhed finder man Rema 1000, Netto, Shell, skole, børnehave, gymnasium, universitet, efterskole, højskole, stadium m.v. Der er endvidere kun 2,5 km til Kolding Centrum

Det kan ikke være nemmere og mere centralt.

Planer

Husnummer plan

Type 1, 4 vær. midt-rækkehus på 115,9 m2

Type 1, 4 vær. ende-rækkehus på 119,4 m2

Type 2, 4 vær. midt-rækkehus på 115,9 m2

Type 2, 4 vær. ende-rækkehus på 119,4 m2

Priser

4 vær. midt-rækkehus i 2 plan på 115,9 m2 fra 9400kr.

4 vær. ende-rækkehus i 2 plan på 119,4 m2 fra 9700kr.

 

NB! Alle huslejepriser er ex. forbrug (el, vand, vandafledning, og varme) som afregnes direkte med det enkelte værk.
Der opkræves 3 mdrs. depositum og 2 mdrs. forudbetalt leje.
Husdyr tilladt med forbehold. Alle husdyr skal godkendes og max to pr. bolig. Vil man holde hund, medfører det, at der opkræves (yderligere) 1 måneds ekstra forudbetalt husleje. Huslejen reguleres efter nettoprisindekset.

Kontakt

Er du interesseret i at leje en af vore dejlige boliger, eller har du spørgsmål, kontakt da venligst vor udlejnings-konsulent:


Marlene Kirk Nielsen
Tlf.: 64 43 33 82
Mail: mkn@familiebolig.dk