Langøvej

Tæt på Kolding Fjord i Drejens har vi startet byggeri af 20 lejligheder op. Der kommer 4 stk. 4 vær. stuelejligheder + 4 stk. 3 vær. stuelejligheder på 92 + 94 m2 samt 12 stk. 4 vær. lejligheder på 95-103 m2 i 2 plan fordelt på 1.sal + 2.sal.
Stuelejlighederne er indrettet med soveværelse, 1-2 rummelige børneværelser, entre, badeværelse, et dejligt stort køkken/alrum samt eget skur og terrasse.
Lejlighederne på 1.sal er i 2 plan og på 1.sal er der dejligt stort køkken/alrum, badeværelse samt entre. På 2. sal er der 3 rummelige værelser samt repos. Hver lejlighed har eget skur samt dejlig stor altan.
Boligerne opføres af faste stab, så du kan glæde dig til at flytte ind i en lys og flot lejlighed opført med Wienerberger mursten, Velfac vinduer, hvidt HTH køkken med keramisk kogeplade og indbygningsovn, HTH skabe i samtlige værelser samt lyse laminatgulve.
Opvaskemaskine, vaskemaskine, kondenstørretumbler samt køleskab skal lejer selv medbringe.
Alle lejligheder er opført efter lavenergireglerne, og de opvarmes med fjernvarme. Ydermere er der installeret ventilation i samtlige lejligheder.
Området ligger tæt på fjorden, daginstitution og Lyshøjskolen.
De første lejligheder forventes klar til indflytning d. 01.09.2019.
Udlejning af disse boliger er påbegyndt.