Mørkmoselundsvej

morkmoselundsvej451

Mørkmoselundsvej ligger i et nybygget kvarter i Aarup, hvor vi har 7 rækkehuse i et plan. Der er 3 stk. på 102 m2 og 4 stk. på 126 m2. Alle 7 boliger har egen have og eget skur, og der er fælles p-plads til de 7 boliger.
 

Der er to typer, en type på 102 m2 og en på 126 m2.
I boligerne på 102 m2 er der entre, 2 gode børneværelser, et stort soveværelse, badeværelse med bruser og en stor stue i åben forbindelse med et skønt køkken. Der er skab i alle rum.
I boligen på 126 m2 er der entre, 2 skønne børneværelser, et stort soveværelse, stor lys stue, køkken/alrum med mange skabe samt grovkøkken. Der er desuden 2 dejlige badeværelser, så der er plads til hele familien. Alle husene har egen have, og der er fælles p-plads til bilen lige uden for boligen…

Lidt om Aarup

Aarup ligger på Vestfyn, 28 km fra Odense og 30 km fra Middelfart, og er en lille by med ca. 3100 indbyggere. Aarup hører under Assens Kommune. Det er en stationsby, så man kan nemt komme med tog til Odense eller mod Jylland. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder i Aarup, der er både flere dagligvarerbutikker, tøjbutikker, apotek, isenkræmmer, pizzaria, boghandel, sandwichbar m.v.

Butikkerne ligger i hovedgaden og er nemme at komme til, med parkeringsmuligheder lige ved døren. Der er desuden hotel i byen. Derudover rummer Kulturhuset Industrien bibliotek, biograf, galleri og lokalhistorisk Arkiv. Der findes derudover mange fritidsinteresser, hvad enten man er til sport eller kultur. Der findes bl.a. moderne sportshal med 3 haller, café og motionscenter.

Aarup skole som ligger meget tæt på både Mørkmoselundsvej og Flintebakken har klasser fra 0. til 9. klasse. Derudover er der 3 børnehuse i Aarup, hvoraf den ene er integreret med både vuggestue og børnehave.

Planer

102 m2

126 m2

Priser

4 vær. rækkehus på 102 m2 fra 7.900,00 kr.

4 vær. rækkehus på 126 m2 fra 8.500,00 kr.

 

NB! Alle huslejepriser er ex. forbrug (el, vand og fjernvarme) som afregnes direkte med det enkelte værk.
Der opkræves 3 mdrs. depositum og 2 mdrs. forudbetalt leje.
Husdyr tilladt med forbehold. Alle husdyr skal godkendes og max to pr. bolig.
Vil man holde hund, medfører det, at der opkræves (yderligere) 1 mdrs ekstra forudbetalt husleje.
Huslejen reguleres efter nettoprisindekset.

Kontakt

Er du interesseret i at leje en af vore dejlige boliger, eller har du spørgsmål, kontakt da venligst vor udlejnings-konsulent:


Maria Hagen-Sørensen
Tlf.: 64 43 33 82
Mail: mhs@familiebolig.dk