Byggeår:
2018
Energiklasse:
A2015

Nyere velindrettet lejlighed i Børkop.

I det attraktive Børkop udlejes denne dejlige stue lejlighed. Den er indrettet med bryggers med plads til vaskesøjle samt dejligt badeværelse. Køkkenet er med hvide skabe og ligger i åben forbindelse med stuen. Derudover er det 2 værelser - begge med skabe. Lejligheden overtages med ovn, keramisk kogeplade og emhætte. Lejer skal selv medbringe køleskab, vaskemaskine, opvaskemaskine samt kondens tørretumbler. Installationer er forberedt. Der medfølger en dejlig altan, 1 parkeringsplads og skur til boligen. Husdyr skal godkendes, og skal der holdes mindre hunde i lejemålet, medfører det, at der opkræves yderligere 1 måneds forudbetalt leje.

Huslejen er angivet excl. forbrug (el, vand, spildevand og varme). Forbrug afregnes af lejer direkte til værkerne.

På grundplanstegningen ses indretningen af lejligheden. Hvis ovenstående har din interesse, er du meget velkommen til at ringe til os.

No items found.
Status
Ledig

Kontakt mig vedr. ovenstående bolig:

Det er nemlig mig, der har ansvaret for dette boligområde - hvis jeg ikke er ledig på telefonen, kan jeg altid fanges på min mail.

Mange hilsner fra

Marlene Kirk Nielsen

Send mig en mail

familie i almind

Beboere hos Familiebolig i 6 år

Vi har altid haft et godt samarbejde med Familiebolig og føler at vores henvendelser tages seriøst og at der straks arbejdes på, at give den hjælp og service der er brug for.
Kan varmt anbefale en bolig her i Almind.

familie i almind

Beboere hos Familiebolig i 6 år

Vi, min mand og jeg, har nu været lejer hos familiebolig i 6 år.
Først i Holbergsparken i Seest, og nu i Laurbærvænget i Almind.
Vi har været heldige, at kunne flytte ind som de første beboere i begge lejligheder og har været glade for den måde hele lejeproceduren har været.

familie i almind

Beboere hos Familiebolig i 6 år

I Almind har vi kunnet følge hele projektet, fra første spadestik til det rækkehus vi skulle bo i, til det nu er ved at være et færdigt og dejligt boligområde.
Vi glæder os til haven er færdig så vi kan sidde der og nyde solen.
Vi vægter godt naboskab og god plads udenom vores bolig. Det har vi her i Almind.
Vi har flinke naboer/genboer og alle er indstillet på at vi tager hensyn til/og hjælper/ hinanden.