Tilbage til forsiden

Obs: Vi arbejder på hjemmesiden i øjeblikket..

Ledige Boliger

Kjærsigvej

Ingen ledige boliger at vise i øjeblikket...

Kjærsigvej

På Røjle Mosevej i Gl. Strib har vi startet byggeri af 22 huse op.

Der er 4 vær. dobbelthuse i 1 plan på 110 m2, 15 stk. 3 vær. rækkehuse i 1 plan på 95 m2 samt 3 stk. 4 vær. parcelhuse på 135 m2.

De 4 vær. dobbelthuse i 1 plan er indrettet med entre, 2 børneværelser, bryggers m. skabsplads og plads til vask/tør, gæstetoilet, soveværelse med eget badeværelse samt dejlig stor lys stue med åbent køkken. Der kommer et stort vindue fra gulv til loft i køkkenet, som giver et godt lysindfald. Ligeledes kommer der vindue i badeværelset. Til hvert hus er der eget skur samt lille have med terrasse og læhegn.

De 3 vær. rækkehuse i 1 plan bygges i 2 modeller. Type A + C er indrettet med entre, 1 børneværelse, soveværelse, bryggers m. skabsplads og plads til vask/tør, badeværelse samt dejlig stor lys stue med åbent køkken.

Type B er der indgang fra bryggers m. skabsplads og plads til vask/tør. Dejlig stor lys stue med åbent køkken, 1 børneværelse, soveværelse samt badeværelse.  Til hvert hus er der eget skur samt lille have med terrasse og læhegn.

Parcelhusene indrettes med entre, dejligt bryggers m. skabsplads og plads til vask/tør, 2 børneværelser, badeværelse, dejlig stor lys stue med saksespær i åben forbindelse med køkkenet samt soveværelse med eget badeværelse. Alle lofter er beklædt med troldtekt lofter. Til disse parcelhuse kommer der integreret carport med tilhørende redskabsskur samt 2 terrasser. I henhold til grundplanstegningen er der en justering af skabsindretningen i bryggerset.

Boligerne opføres af vores faste stab af håndværkere, så du kan glæde dig til at flytte ind i en lys og flot bolig opført med Strøjer Tegl, Velfac vinduer, hvidt HTH køkken med induktionskogeplade og pyrolyse indbygningsovn, HTH skabe i samtlige værelser, klinker på gulv i bad og køkken samt lyse laminatgulve i de resterende rum.

Opvaskemaskine, vaskemaskine, kondenstørretumbler samt køl/frys skal lejer selv medbringe.

Alle boligerne er opført efter lavenergireglerne, og de opvarmes med varmepumpe. Ydermere er der installeret ventilation i samtlige boliger. Som noget nyt er der valgt en LAR løsning, hvorved al regnvand håndteres lokalt. Der vil derfor blive etableret regnbede samt overfladebassin.

Området ligger 200 m fra daginstitution og skole. Ligeledes er det tæt på motorvejen og der er stisystem  til lokale indkøbsmuligheder.

De første boliger forventes klar til indflytning d. 01.05.2021.

Udlejning af disse boliger er påbegyndt.

Ingen billeder at vise..

Husleje starter fra:

8900
kr. pr. måned

OBS: Huslejepris afhænger af enhedens størrelse, placering og er ex. forbrug, depositum og forudbetalt leje.
VI TILBYDER VENTELISTER PÅ ALLE EJENDOMME

administrations-teamet

Vil du i kontakt med en vicevært, byggeansvarlig eller en helt tredje?