Byggeår:
2022
Energiklasse:
A2015

Skønt nybygget parcelhus med carport

Skønt parcelhus, under opførelse. Ønsker du at bo i et helt nyt hus, så er chancen der nu...Boligen indeholder: bryggers med plads til både vaskemaskine og kondenstørretumbler, 2 værelser med indbygningsskabe, soveværelse, dejligt lyst HTH-badeværelse og køkken - som også er fra HTH - i åben forbindelse med stuen. Boligen er en lavenergi bolig og der er gulvvarme i hele huset. Huset overtages med indbygningsovn, keramisk kogeplade og emhætte. Lejer skal selv medbringe køleskab, vaskemaskine, opvaskemaskine og kondenstørretumbler. Installationer er forberedt. Der medfølger en lille have til boligen, carport samt skur.

Huslejen er angivet ekskl. forbrug (dvs. el, vand, spildevand). Forbrug afregnes af lejer direkte til værkerne. Boligen opvarmes med varmepumpe. Det er tilladt, at holde 2 mindre husdyr, skal der holdes hund skal den godkendes og der skal indbetales en ekstra måneds forudbetalt leje. Du er mere end velkommen til at besøge byggepladsen, og kikke på boligen, så langt den er bygget.

Husk det er en byggeplads, så pas på maskiner mv. og tag de fornuftige sko på.

Hvis dette har din interesse er du velkommen til at ringe til os.

Billederne er fra et andet byggeri vi har lavet, således du har mulighed for at se hvilke materialer der bliver brugt i boligen. Men indretningen afviger.

No items found.
Status
Ledig

Kontakt mig vedr. ovenstående bolig:

Det er nemlig mig, der har ansvaret for dette boligområde - hvis jeg ikke er ledig på telefonen, kan jeg altid fanges på min mail.

Mange hilsner fra

Marlene Kirk Nielsen

Send mig en mail

familie i almind

Beboere hos Familiebolig i 6 år

Vi har altid haft et godt samarbejde med Familiebolig og føler at vores henvendelser tages seriøst og at der straks arbejdes på, at give den hjælp og service der er brug for.
Kan varmt anbefale en bolig her i Almind.

familie i almind

Beboere hos Familiebolig i 6 år

Vi, min mand og jeg, har nu været lejer hos familiebolig i 6 år.
Først i Holbergsparken i Seest, og nu i Laurbærvænget i Almind.
Vi har været heldige, at kunne flytte ind som de første beboere i begge lejligheder og har været glade for den måde hele lejeproceduren har været.

familie i almind

Beboere hos Familiebolig i 6 år

I Almind har vi kunnet følge hele projektet, fra første spadestik til det rækkehus vi skulle bo i, til det nu er ved at være et færdigt og dejligt boligområde.
Vi glæder os til haven er færdig så vi kan sidde der og nyde solen.
Vi vægter godt naboskab og god plads udenom vores bolig. Det har vi her i Almind.
Vi har flinke naboer/genboer og alle er indstillet på at vi tager hensyn til/og hjælper/ hinanden.